Услови коришћења и политика приватности

Изјава о приватности података

Компанија Премија Плус ДОО води бригу о приватности података корисника службених веб страна компаније Премија Плус ДОО ("Интернет стране") па објављује Изјаву о приватности података ("Изјава"). У Изјави Вас обавештавамо о врстама података које прикупљамо од корисника наших веб страница, разлозима прикупљања као и начинима заштите прикупљених података.

Коришћењем Веб страница пристајете на прикупљање података и услове коришћења како су изнесени у овој Изјави. Уколико не желите да о Вама прикупљамо наведене врсте података, или се не слажете с неким другим делом ове Изјаве молимо Вас немојте користити Интернет стране компаније Премија Плус ДОО.


Прикупљање података

Скупљамо оне податке које нам Ви доставите, на пример податак о Вашој електронској пошти.

У циљу побољшавања и прилагођавања интернет презентације вашим потребама, сакупљамо од Вас податке који нису личне природе, нпр. податке о врсти програма за претраживање, оперативном систему и страницама које сте посетили.

Користимо документе (“cookies”) и друге интернет технологије како бисмо унапредили нашу услугу и корисничко искуство. Ове технологије не користимо како бисмо сакупљали Ваше личне податке.


Дељење података са трећим лицима

Податке о корисницима нећемо делити с трећима, нити ћемо им наведене податке продавати или на неки други начин уступати, без експлицитног пристанка корисника.


Сигурност података

eПредузели смо одговарајуће физичке, електронске и управне кораке да осигурамо и помогнемо да се спречи неовлашћен приступ, да сачувамо сигурност података и да исправно користимо податке које прикупимо онлине.


Контакт подаци

Уколико имате додатних питања можете нам се обратити на следећу адресу:
Премија Плус ДОО, друштво за посредовање у осигурању
Краља Петра 32/3, 11 000 Београд
011/2028-465
posrednik@premijaplus.rs